Wednesday, August 25, 2010

lesen P

P bermaksud professional...cewah,,manyak la punye pro atas jalan,,bawak kete pun lingkungan 50-80kmj sahaja....hahah...saya budak baru belajar,,sila tunjuk ajar ye...how to drive faster....habis la kalo jPj tu bace,,mase test rituh,,tester dah cakap awal2,,awak da dapat lesen jgn bawak laju2 ye...saya hanya menganggukkan kepala sambil berkata "urmmm.....",,sopan sutun dan betapa baek nye dihadapan jPj okeh...bile masuk kete,,aku mesti pkai seatBelt,,,ade segelintir yg gelak2 dan mentertawakan....apa yg lucu bile pkai seatBelt ye??bile masuk class diorang cakap,,"ehh atin,,seatBelt ade lagi kat bahu tuh...." gagaga....(senaya,,aku pun cam lucu gak,,tape la,,aku ikut arahan jPj,,keselamatan mesti di utamakan...kan kan...) kawan2 i lob uols...i miss wiMo too....

dah 2minggu dapat lesen nih,,umi dah benar aku drive sndirik g class,,g bazar,,g sejid,,...tenkiu umi&walid kerana menaruh kepercayaan pada anakmu ini.....
kawan2 pun ade yg dah aku tompangkan balik umah masing2.....(dapat pahala bulan2 pose nih bantu kawan)....

hujan lebat petang itu.....mana nak switchOn lampu kete ni???hahhaha....doll....seb baek jumpa dan terus nyalakan lampu,,nyalakan wiper jugak..... :D




- hasil air tangan aku -

2 Comments:

  1. nizam omar said...
    tahniah dapat lesen..heheh.profesional ye..jangan langgar tiang udah..apa pun drive carefully..ingat lah orang yang tersayang..
    http://nizamullah.blogspot.com
    mashiatin said...
    tenkiu nizam...yup yup,,sy akan drive dengan careful nye nanti.... :D

Post a Comment