Saturday, December 31, 2011

LasT....welkam 2012

assalamualaikum....

lama sangat dah tak update,,lgpun dah macam tak tahu nak update ape kan,,kalo dulu ye la setiap hari update,,,masa praktikal dlu,,bout 2years ago...dan,,sedar tak sedar,,ni nak masuk second round untuk aku memPraktikal kan diri....hihi...

2011...dah nak berlabuh tirai dah pun...azam tahun 2011 pun dah lupa nak buat ape kot,,hahah....yang lepas biar lepas la...then,,here 2012 akan "sampai" dalam lebih kurang lg 12jam...azam???!!!okeyh,,kali ni betul2 azam,,,AKU BERAZAM.....nak tinggal kan apa2 yang negative,,tak leh la share kat sini,,dah nama pun -ve kan..hikhik....insyaAllah dapat ditinggalkan...

for 2012,,banyak sangat cabaran akan ditempuhi...

first ; final exam + final year project...
second ; internship
third ; nak grad + nak kerja (nak kupul duit ni,,t nak pinang anak teruna orang,,hahhaha) -gurau,,jgn percaya-
fourth ; nak lebih ke arah kebaikan...ameeeN....

yang lain2 tu sampingan la... ;D
biasa kalo nak exam mesti update pasal bila paper tu,,ni nak review sikit =

16jan = security
17jan = ethics
20jan = web application
..... lain2 tarikh for fyp presentation

-kalo lepas ni suma,,akan terasa la pengurangan beban-

for all my fwen,,i love u'll...good luck,,saya doakan kita suma berjaya unutk tempuhinya....+ selamat tahun baru semua.....




love,
fatinHamid

1 Comment:

  1. Anonymous said...
    I and

    my friends came reviewing

    the great helpful hints located on your web page [url=http://www.sunglassesokcheap.com]oakley sunglasses[/url] and

    then the sudden I had a terrible feeling I never

    thanked the website owner for those strategies. Most of the women were definitely

    totally passionate to learn

    them and have

    undoubtedly been tapping into

    them.[url=http://www.sunglassesokcheap.com]cheap oakley sunglasses[/url] oakley sunglasses cheap ,Thanks for actually being simply accommodating as well as

    for picking out such

    [url=http://www.sunglassesokcheap.com]oakley sunglasses[/url] discount oakley sunglasses

    marvelous [url=http://www.sunglassesokcheap.com]cheap oakley sunglasses[/url]

    cheap oakley sunglasses useful

    guides millions of individuals are really desirous to be informed on. Our own honest apologies for not expressing appreciation to you earlier.

Post a Comment